ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Με την πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο και τη χρήση των πληροφοριών σε αυτόν, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζονται παρακάτω. Εάν δεν επιθυμείτε να δεσμεύεστε από αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις, δεν πρέπει να συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο.

Με την αγορά οποιουδήποτε είδους από τον ιστότοπο δηλώνετε ότι γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα, επομένως δεν φέρουμε ευθύνη σε περίπτωση κακής χρήσης ενός προϊόντος από αμέλεια.
Δεν αποστέλλουμε σε Τ.Ε. ΚΟΥΤΙ
Η καθυστερημένη παράδοση δεν σας δίνει τη δυνατότητα να απορρίψετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία.
Οι παραγγελίες που παραδίδονται ενδέχεται να υπόκεινται σε χρέωση αποστολής. Οι πολιτικές χρέωσης παράδοσης και πληρωμής με αντικαταβολή παρατίθενται παρακάτω.
Υπογράφοντας για την παραλαβή των εμπορευμάτων αποδέχεστε ότι παραλήφθηκαν πλήρη και σε άθικτη συσκευασία. Έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε να δεχτείτε κατεστραμμένα ή ημιτελή δέματα.
Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε, να αλλάξετε ή να επιστρέψετε τα χρήματα.
Τιμές προϊόντων

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν όλους τους ισχύοντες φόρους
Οι αναγραφόμενες εκπτώσεις δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες εκπτωτικές προσφορές ή εκπτωτικούς κωδικούς.
Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να συμπεριληφθεί σε κάθε αγορά.
Οι τιμές και οι προδιαγραφές των κατασκευαστών υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Μικρές διαφοροποιήσεις στις προδιαγραφές δεν επιτρέπουν στον αγοραστή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση.
Δικαίωμα υπαναχώρησης

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.
Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας αλλά έχουν ήδη περάσει 2 εργάσιμες ημέρες τότε έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.
Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε τα στοιχεία σας, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά μέσω email στο support@shoemania21.com εντός 2 εργάσιμων ημερών για να γίνει η διευθέτηση.
Ολοκληρώνοντας μια αγορά μέσω του ιστότοπού μας, συμφωνείτε με τα ακόλουθα:

Δίνετε τη συγκατάθεσή σας στο SHOEMANIA21 να συλλέγει, να αποθηκεύει και να επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου, η οποία είναι σύμφωνη με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων («Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων – GDPR»).
Ως μέλος του προγράμματος, θα μπορούμε να σας στέλνουμε ενημερωτικά email και μηνύματα μέσω άλλων μέσων επικοινωνίας που αποτελούν συνήθη πρακτική με μοναδικό σκοπό να σας κρατάμε καλύτερα ενήμερους για προϊόντα/υπηρεσίες που στοχεύουν προς όφελος και την ευκολία σας.
Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα που διαχειριζόμαστε.
Μπορείτε να ζητήσετε λεπτομέρειες για τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, να τις ενημερώσετε κάνοντας αλλαγές και προσθήκες, να διορθώσετε τυχόν ανακρίβειες, να αντιταχθείτε ή να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας, να αποσύρετε αυτήν τη συγκατάθεση και να τη διαγράψετε.
Η SHOEMANIA21 έχει το δικαίωμα να σας στείλει email ή SMS ή να σας καλέσει στο τηλέφωνο προκειμένου να σας ενημερώσει για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.