Το shoemania21.com είναι ένας παγκόσμιος προορισμός μόδας και τεχνολογίας μαζί. Πουλάμε μόδα αιχμής και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία περιεχομένου με μοναδικές τιμές , καθιστώντας το, το κέντρο μιας ακμάζουσας online κοινότητας. Πουλάμε πάνω από 200 επώνυμα και ιδιωτικά προϊόντα μέσω κινητής και web εμπειρίας με την παράδοση από τα κέντρα μας στη Κύπρο και Ελλάδα.

 

Our story

ΚΑΤΟΙΚΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Κατοίκον αποστολή με αντικαταβολή σε όλες τις παραγγελίες. Τα προιόντα αποστέλλονται από τη Κύπρο και φτάνουν σε 1-7 ημέρες σε όλη τη Κύπρο και Ελλάδα με ACS courier. Τα έκσοδα αποστολής για Κύπρο και Ελλάδα είναι Δωρεάν.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Περιγράφουμε πλήρως τα προιόντα μας και το απόθεμα υπολογίζεται αυτόματα. Μετά από κάθε παραγγελία στέλνουμε μια επιβεβαίωση παραγγελίας στους πελάτες μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Our mission

ΜΗΔΕΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΙ ΔΑΣΜΟΙ!

Πληρώνουμε αυτά τα τέλη, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τα πληρώσετε εσείς! Το τιμολογημένο ποσό είναι το τελικό ποσό που πληρώνετε, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, χωρίς επιπλέον χρεώσεις κατά τη στιγμή της παράδοσης! Για απορίες αλλαγές ή επιστροφές παρακαλούμε όπως δείτε τη Πολιτική επιστροφής προιόντων.

Our team